210 2620250
Επικοινωνία
Υπενθύμιση κωδικού
Αίτηση εγγραφής B2B
Αίτηση εγγραφής B2C
Είσοδος
Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. %
Κατηγορίες
Φιλοσοφία & λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Η ΤΡΙΔΗΜΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Α.Ε.Ε. τα τελευταία 19 χρόνια, δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας του ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Με 2 υποκαταστήματα στην περιοχή της Αττικής, στοχεύουμε στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση της αξιότιμης πελατείας μας που χρόνια τώρα μας εμπιστεύεται και μας επιλέγει. Εκπροσωπούμε γνωστούς ξένους κατασκευαστές όπως StraightCore, Stella Doradus, IKUSI, Rover, Promax, AVerMedia, ACTI, Messoa, AVCam (γνωστοί για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή των καλύτερων συστημάτων επιτήρησης κλπ.)

Η άμεση εξυπηρέτηση, η άριστη ποιότητα των υλικών, η πληθώρα των εξαρτημάτων και ανταλλακτικών που ανέρχεται στα 50.000 είδη, οι συμφέρουσες τιμές αλλά προπάντων η τεχνική υποστήριξη και παροχή τεχνογνωσίας, δικαίως μας κατατάσσουν σε μία από τις πρώτες θέσεις στο εμπόριο του ηλεκτρονικού υλικού. Με στόχο να κάνουμε την γκάμα των προϊόντων μας γνωστότερη στην αξιότιμη πελατεία μας ιδρύουμε τo «Ηλεκτρονικό Κατάστημα». Η συγκεκριμένη τοποθεσία θα ανανεώνεται και θα αναβαθμίζεται συνεχώς στοχεύοντας αποκλειστικά στην δική σας αμεσότερη και ευκολότερη εξυπηρέτηση. Τα είδη θα χαρακτηρίζονται από αναλυτική περιγραφή και άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Η ΤΡΙΔΗΜΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Α.Ε.Ε. είναι μια απο τις πιο γνωστές επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης για τα προϊόντα ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα. Παρέχουμε ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών προϊόντων στους πελάτες μας από όλη τη χώρα. Μπορούμε επίσης να στείλουμε τα προϊόντα σε πελάτες σε πολλά μέρη της Ευρώπης. Τα εμπορεύματα αποστέλλονται από την κεντρική αποθήκη με έδρα την Αθήνα.

Πολλά από τα εμπορικά προϊόντα μας εισάγονται από το εξωτερικό, ωστόσο έχουμε συνεργασία με έλληνες παραγωγούς και εισαγωγείς. Επιλέγουμε μόνο τα προϊόντα, τα οποία κατά τη γνώμη μας έχουν την καλύτερη σχέση ποιότητας προς τιμή. Για το λόγο αυτό, πριν τα προϊόντα εισαχθούν στην αγορά, έχουν δοκιμαστεί σε όλες τις εργαστηριακές δοκιμές μας για να εξακριβωθεί εάν πληρούν τις τεχνικές απαιτήσεις σύμφωνα με τους παραγωγούς.

Σε γενικές γραμμές, έχουμε ασχοληθεί με την παραγωγή και το εμπόριο των βιομηχανικών ηλεκτρονικών με την κατασκευή ειδικού εξοπλισμού. Στην γκάμα μας υπάρχει ένα πλήρες σύνολο των συσκευών που απαιτούνται για την κατασκευή κάθε ηλεκτρονικής εγκατάστασης.

Η γκάμα μας περιλαμβάνει: α) τα προϊόντα CCTV, όπως κάμερες, ΙΡ κάμερες, DVRs, φακοί, splitters, Switchers, διαχωριστικά, housing, brackets, οθόνες, βίντεο baluns, PTZ ελεγκτές και τα άλλα εξαρτήματα CCTV. β) Τα προϊόντα ασφαλείας, όπως πίνακες συναγερμού , ανιχνευτές, σειρήνες, Beam κλπ.) Συστήματα ελέγχου πρόσβασης, βιομετρικά, RFID κλπ.) Δικτυακά προϊόντα όπως PatchPanels, UTPcables, Racks κλπ.) PC hardware όπως CPU, σκληρούς δίσκους, Motheboards, μνήμες, Cases κλπ.) WiFi προϊόντα όπως κεραίες, και ολοκληρωμένες συσκευές, καθώς και συνδέσεις, καλώδια κ.λ.π.) Audio Ενισχυτές, Καλώδια, Ηχεία, IP Audio Systems, η) Δορυφορική εξοπλισμό και προϊόντα για τη διανομή των επίγειων TV.) Επαγγελματικά πεδιόμετρα δορυφορικά και επίγεια από ROVER , PROMAX και EMITOR και πολλά άλλα ηλεκτρονικά.

Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε μαζί σας, πρόθυμοι για την επίλυση τεχνικών προβλημάτων σας και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας.

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας!

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να ενημερωθείτε για τις πλούσιες προσφορές μας που περιλαμβάνουν πολλά προϊόντα, όπως τα CCTV κλπ. Χάρη στον τομέα χονδρικής πώλησης της ΤΡΙΔΗΜΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Α.Ε.Ε. έχετε μόνιμη πρόσβαση σε τρέχουσες τιμές και πληροφορίες σχετικά με τις τεχνικές καινοτομίες. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να αγοράζετε τα επιλεγμένα εμπορεύματα 24 ώρες την ημέρα. Σας διαβεβαιώνουμε για ενημερωμένες πληροφορίες, χαμηλές τιμές και γρήγορη ημερομηνία ολοκλήρωσης όλων των παραγγελιών, καθώς και την αγορά σε οποιοδήποτε νόμισμα. Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιλογή των προϊόντων μας, παρακαλούμε να μας στείλετε τις ερωτήσεις με σύντομη περιγραφή, και οι τεχνικοί μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό προϊόν και τον κατάλληλο λοιπό εξοπλισμό για τις απαιτήσεις σας.

Για να παραγγείλετε κάποιο προϊόν μπορείτε:

α) Να παραγγείλετε μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος
β) Nα αποστείλετε e-mail με την παραγγελία σας και τα στοιχεία σας (info@tridimas.gr)
γ) Nα στείλετε την παραγγελία σας με FAX στο 2102623805
δ) Να επικοινωνήσετε εργάσιμες ημέρες και ώρες με το τμήμα παραγγελιών στο τηλέφωνο 2102620250 εσωτ: 1

Tρόποι πληρωμής

α) Με αντικαταβολή

β) Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορείτε να πληρώσετε online με κάποια απο τις παρακάτω κάρτες. Επιλέγοντας τo "Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα" μεταφέρεστε σε ασφαλή (SSL) σελίδα της τράπεζας που συνεργαζόμαστε. Κανένα απο τα στοιχεία σας δεν παραμένει στο σύστημα μας εφόσον συνδεέστε απευθείας με την τράπεζα:

γ) Μέσω PayPal (Ο ασφαλέστερος, ευκολότερος τρόπος για online πληρωμές).
Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε οποιαδήποτε πληρωμή προς την εταιρία μας μέσω PayPal, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή \"Send money\" του PayPal στέλνοντας τα χρήματα στο Email μας: sales@tridimas.gr

δ) Μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε τράπεζα.

  • Alpha Bank: GR 770 140 1590 1590 023 2000 2449
  • Εθνική: GR 700 110 165 000 0016 5618 11981
  • Piraeus Bank: GR 330 171 7590 0067 5911 5307 302

Τρόποι διανομής των προϊόντων:

α) Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας απευθείας από τα καταστήματά μας
β) Να σας αποσταλούν σε όλη την Ελλάδα με Courier ή μεταφορική εταιρία
γ) Για την Αττική παράδοση χωρίς χρέωση με δικά μας μέσα

    Χρέωση μεταφορικών:

α) για την Αττική παράδοση χωρίς χρέωση (για παραγγελίες άνω των 40 €)
β) για την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω courier και μεταφορικών εταιριών με πάρα πολύ χαμηλές χρεώσεις

    Οποιαδήποτε προτροπή και συμβουλή σας ως προς την βελτίωση του αποτελέσματος της συγκεκριμένης προσπάθειας είναι ευπρόσδεκτη.
UserID/Email:
Κωδικός: